Velkommen til å leie elsykkel i Porsgrunn

Enkel registreringLast ned Otto appen.

Last ned Otto av Bertel O. Steen appen i iOS eller Google Play.


-Nå er du klar til å ta ut en sykkel.

Kom i gang. Velg lokasjon ved Rådhuset Porsgrunn i det interaktive kartet. Velg deretter sykkel og du vil få opp en kode som du taster inn ved den sykkelen du ønsker å bruke. God tur!

Bruker/leietager må være over 18 år og godkjenne de generelle vilkårene.

Hjelm kan lånes hos Servicesenteret. De har åpent hverdager kl. 09.00-16.00 (1. sept-14. mai) og kl. 09.00-15.00 (15.mai til 31.aug.). Servicesenteret ligger vis a vis sykkelstativet/ladestasjonen.

Henting og retur av elsykkel.

Med appen:

Book en sykkel. Du vil få informasjon om estimert tid for booking med en angitt pris. Ved å bekrefte kan du leie en sykkel. Du vil da få tilsendt en femsifret kode.

Velg en terminal, og slå inn koden. Tastaturet finner man loddrett på venstre side av kontrollpanelet som hører til hver lås.
Når lampen på toppen av ladestasjonen blinker rødt/grønt, er låsen åpen i ca 15 sekunder. Skyv sykkelen først forover, og trekk/løft den deretter rett ut av ladestasjonen.

OBS: For å få frem "Lei sykkel"-knappen må stedstjenester på telefonen være aktivert.

Retur av sykkelen
Sett elsykkelen tilbake i en vilkårlig ladeport mens sykkelen står i 1. gir. Husk å slå av sykkel computeren. Lampen på toppen lyser gult under utsjekk, og når den har skiftet til fast grønt, er innlevering godkjent og leieperioden avsluttet.

Porsgrunn kommunes elsykler hentes og leveres på sykkelstativet/ladestasjonen i Rådhusgata 2.

HUSK Å REGISTRERE MANGLER PÅ SYKLENE!

PrisFor å få tilgang til tjenesten, må du registrere deg på appen Otto av Bertel O. Steen. Betaling skjer via ditt registrerte bankkort eller kredittkort.

Bysykkel sesongen varer fra starten av Mai til slutten av Oktober 2020, litt avhengig av snø og is, og det koster 10,- for hver påbegynte time. Det er ingen øvrig abonnementskostnad.

Du blir belastet for eksakt bruk når sykkelen leveres tilbake.

Velg stasjon og sjekk tilgjengelighet