Velkommen til å leie elsykkel i Porsgrunn

Enkel registreringLast ned Otto appen.

Last ned Otto fra Bertel O. Steen appen i iOS eller Google Play.


-Nå er du klar til å ta ut en elsykkel/elsparkesykkel.

Kom i gang. Velg lokasjon ved Rådhuset Porsgrunn i det interaktive kartet. Velg deretter elsykkel/elsparkesykkel og du vil få opp en kode som du taster inn ved den elsykkel/elsparkesykkel du ønsker å bruke. God tur!

Bruker/leietager må være over 18 år og godkjenne de generelle vilkårene.

Hjelm kan lånes hos Servicesenteret. De har åpent hverdager kl. 09.00-16.00 (1. sept-14. mai) og kl. 09.00-15.00 (15.mai til 31.aug.). Servicesenteret ligger vis a vis sykkelstativet/ladestasjonen.

Henting og retur av elsykkel/elsparkesykkel.

Med appen:

Book en elsykkel/elsparkesykkel. Du vil få informasjon om estimert tid for booking med en angitt pris. Ved å bekrefte kan du leie en elsykkel/elsparkesykkel. Du vil da få tilsendt en femsifret kode.

Velg en terminal, og slå inn koden. Tastaturet finner man loddrett på venstre side av kontrollpanelet som hører til hver lås.
Når lampen på toppen av ladestasjonen blinker rødt/grønt, er låsen åpen i ca 15 sekunder. Skyv elsykkel/elsparkesykkel først forover, og trekk/løft den deretter rett ut av ladestasjonen.

OBS: For å få frem "Lei elsykkel/elsparkesykkel"-knappen må stedstjenester på telefonen være aktivert.

Retur av elsykkel/elsparkesykkel
Sett elsykkel/elsparkesykkel tilbake i en vilkårlig ladeport mens elsykkel/elsparkesykkel står i 1. gir. Husk å slå av sykkelcomputeren. Lampen på toppen lyser gult under utsjekk, og når den har skiftet til fast grønt, er innlevering godkjent og leieperioden avsluttet.

Porsgrunn kommunes elsykler/elsparkesykler hentes og leveres på sykkelstativet/ladestasjonen i Rådhusgata 2.

HUSK Å REGISTRERE MANGLER PÅ ELSYKLENE/ELSPARKESYKLENE!

PrisFor å få tilgang til tjenesten, må du registrere deg på appen Otto av Bertel O. Steen. Betaling skjer via ditt registrerte bankkort eller kredittkort.

Bysykkelsesongen varer fra starten av April til slutten av Oktober 2022, litt avhengig av snø og is, og det koster 10,- for hver påbegynte time. Sparkesyklene har en pris på 10 kroner for uttak og en minutt- pris på 1 krone pr. minutt og tiden løper fra den er tatt ut fra et stativ til den er satt tilbake. Det er ellers ingen øvrig abonnementskostnad.

Du blir belastet for eksakt bruk når elsykkelen/elsparkesykkelen leveres tilbake.

Velg stasjon og sjekk tilgjengelighet